ARK: Survival Evolved napokon dobio nove servere na Xbox One

Iako u early accessu te upitnih performansi, ARK se prodaje iznenađujuće dobro.

Napisao  Subota, 16 Siječanj 2016

Od sredine prosinca prošle godine, od kad je igra dostupna na Xbox One konzoli, developer i izdavač igre Studio Wildcard muku muči s nečim što nisu nikad očekivali da će biti problem. Igra je jednostavno prepopularna! Što se najbolje vidi prema serverima koji su konstantno ispunjeni do vrha. A ima ih popriličan broj...

To je dovelo do velikog bijesa igrača na društvenim mrežama, pošto su u nemogućnosti igrati igru koju su pošteno platili. Danas, točno mjesec dana od izlaska igre, napokon smo dobili prvu nadogradnju koja sadržajem približava igru PC verziji, kao i nove servere (navodno više od 100).

Između ostalog, nova nadogradnja donosi bolje performanse, ispravljeno učitavanje pećina i "tonu" ostalih bugova, te sadržajno izjednačavanje PC v231.9 verziji, a kompletan popis nadogradnji pogledajte ovdje.

ARK: Survival Evolved je dostupan na PC-ju i Xbox One, a na PlayStation 4 bi igra trebala biti dostupna tokom ljeta. Ako igrate, u komentarima ostavite svoje Steam ID-eve i Xbox Gamertagove.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Aktualno