Zaboravite na međusobnu razmjenu opreme u The Divisionu

Kako se bliži 29. siječnja i početak beta testiranja na svim platformama, dobivamo sve više konkretnih informacija.

Napisao  Utorak, 19 Siječanj 2016

Nakon što je sistem međusobne razmjene oružja i ostalih stvarčica za preživljavanje prvotno najavljen prilikom samog predstavljanja igre na E3 2013., sada je to sve negirano.

"Neki drugi pririteti su dobili prednost", izjavio je za GamesRadar kreativni direktor igre Julian Gerighty. "Neke stavke završe u igri, dok druge izvise. Takve stvari se događaju u produkciji."

Ova odluka ima pozitivne i negativne strane. Pozitivno je to što se na ovaj način izoliraju modderi koji na nepošten način dolaze do naprednije opreme pa je preprodaju za stvaran novac. Negativno je svakako svima omraženo grindanje na koje će igrači sad biti prisiljeni. Slični primjeri iz drugih igara su još uvijek aktualni Destiny te Diablo 3 gdje su developeri neko vrijeme nakon izlaska igre ukinuli Aukcijsku Kuću. Voljeli bismo pročitati vaše komentare na temelju iskustva iz sličnih igara.

Nažalost, ovih dana informacije o izbacivanju sadržaja iz The Divisiona postaju trend, a više o tome čitajte u sutrašnjem FFA Focusu.

viper89
2016 Sij 19 10:39:21 AM
Its like destiny all over again :D
fatamorgana
2016 Sij 19 11:48:00 AM
Ako bude dobra kao Destiny onda grindanje neće biti naporno :)
Chono7
2016 Sij 19 07:56:57 PM
Aukcijsku kuću su mogli pustiti za razmjenu geara, isključit su mogli samo stvarni novac. Onda to ima smisla. Kad je stvarna lova u pitanju, onda je glupo primjerice da imućniji igrači daju soma eura za nabrijane likove poput onih na početku Diabla 3.
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget