Recenzije

Recenzija | LEGO Marvel Superheroes 2

S obzirom na to kako nas MARVEL nije štedio u zadnje vrijeme te je serije i filmove skoro počeo izbacivati na mjesečnoj bazi, došlo je vrijeme za sada već tradicionalnu suradnju sa studijem „Traveller’s Tales“ i popularnim izdavačem „Warner Bros. Interactive Entertainment“. Rezultat toga su novi LEGO Marvel Superheroes 2.

Ako uzmemo u obzir da je u ovaj kotao lovačkog gulaša ubačeno po malo od svega, odnosno od sastojaka kao što su Marvelovi Defendersi, Inhumansi, Thor Ragnarok, Guardians of Galaxy vol.2, Iron Fist itd., možemo zaključiti da je doza humora iz nekih od ovih filmova i više nego dovoljna da Vas nasmije onako iskreno i od srca, plus što se tu nalazi i onaj poznati LEGO humor koji je viđen u dosadašnjim naslovima.

Na osnovu ovoga već možemo zaključiti kako ima humora shvatljivog nama odraslima, ali i onima puno mlađima pošto je sve iz LEGO serijala i nastalo kao neka zabava za klince, koja se u konačnici razvila u zabavu za cijelu obitelj ali i za Trophy Huntere. Za igru je kao i do sada potrebno 40-ak sati za 100% prolaznosti odnosno Platinasti trofej ili pak nekih 8 sati da se samo Main misije prođu, plus kojih 2-3 sata da se istraži drevni Egipat, Divlji zapad, srednjevjekovna Engleska, itd.

Pregršt različitih likova i sve ih volimo

Igra nam donosi preko 160 igrivih likova i 40-ak vozila (motocikli, automobili ili pak letjelice) te nekoliko poznatih mjesta i regija iz filmova i serija kao što su K’un Lun (Iron Fist), Knowhere (Guardians), Asgard (Thor), Wakanda (Black Panther) i mnoge druge. Isto tako ovaj puta imamo priliku upoznati i novog glavnog negativca, takozvanog „Kang the Conqueror“ koji svako malo baci neku šalu ili pokoju doskočicu, baš poput Spidermana, Dr. Strangea ili Tonyja Starka.

https://www.youtube.com/watch?v=g5x7H66z2Fg

Ako baš niste sigurni u što se upuštate, većinu informacija saznat ćete iz trailera.

Gospon Kang se jedno jutro probudio i odlučio da želi poharati i osvojiti galaksiju te sve ono što mu bude zanimljivo staviti u svoj muzej pod nazivom Chronopolis koji se nalazi izvan svake poznate galaksije i paralelnog svemira. Da u tome ne bude sam angažirao je već opće poznate negativce, što iz prijašnjih nastavaka ove igre, a što iz serija i filmova. Tako će nam sada probleme stvarati Kingpin, Lizard, Ronan the Accuser, M.O.D.O.K, Hydra i još mnogi drugi. Normalno da to ne može proći bez naših Osvetnika i nekih njihovih prijatelja iz paralelnog svemira, pa je tu i dalje nezaobilazni Tony Stark, Cap. Hawkeye, Dr.Strange kao pridošlica, uključujući mladog ali ne i neiskusnog Petera Parkera te pomoć iz galaksije u obliku Guardiansa i popularnog Groota.

Sve je tako poznato, ali još uvijek jednako privlačno

Što reći o igri a da posluži kao neki zaključak i mišljenje?! Nema tu previše prostora za priču! Scenarija i tema za ovakve serijale neće nedostajati dokle god filmovi poput Thor Ragnaroka ili novih Guardiansa budu postizali takve rezultate kod publike. LEGO svijet je uvijek bio na glasu kao paralelna dimenzija, kao izlazna karta iz stvarnosti u taj neki imaginarni svijet pun kockica i grubih tekstura, ali opet prepun neke pozitive i dobre atmosfere. Ova igra, kao i svaka (više-manje) LEGO igra do sada pronašla je mjesto u mojoj arhivici trofeja i utrošenog vremena, vremena za koje mi nije i neće biti žao!

{loadposition recenzija}

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close