Vijesti

(18+) Watch Dogs 2 sadržava necenzuriranu golotinju, Sony dijeli banove na PSN-u

Ubisoftovci su si dali malo oduška, igrači ispaštaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgleda da se u Ubisoftu netko malo zaigrao, pa je tako jedan igrač (koji je kopiju igre zaprimio ranije) uočio potpuno gole ženske NPC-ove s potpuno dizajniranim ženskim djelovima tijela. Uključujući i vaginu, čijem se izgledu netko iz Ubisofta zbilja detaljno posvetio. Ako vas zanima slika, možete je pronaći na Twitteru korisnika Swizzasaur, a upravo je on prva žrtva ovog neuobičajenog poteza Ubisoftovih dizajnera.

Dama_s_ulica_SF-a.jpg

Izvjesna dama s ulica San Francisca.

Naravno, do ove scene je došlo ekscesnim nasiljem unutar igre, a kad je Swizzasaur shvatio svoje otkriće, brže bolje je isto podijelio na Twitteru. Međutim, to se Sonyju nije svidjelo, pa je uskoro dobio zabranu pristupa Sonyjevim online servisima poput PlayStation trgovine ili multiplayer serverima.

Također, još su neki igrači potvrdili postojanje golotinje unutar igre, a biti će zanimljivo vidjeti daljnje reakcije Sonyja i Ubisofta. Ako pitate nas, zasigurno se radi o prestrogoj kazni, a predstavnici dviju kompanija će trebati sjesti za stol te razjasniti kako postupati u ovakvim situacijama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano