Vijesti

“83” je nova FPS militaristička pucačina koja nas vodi u doba Hladnog rata i ima masivne bitke

83 je prilično čudno i nespretno ime za novu igru koja u prvom prikazu izgleda jako solidno. Igru radi Antimatter Games koji nije novak u igraćoj industriji već su radili na igrama kao što Killing Floor 1 i 2 ili Rising Storm 2: Vietnam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mogli bismo slobodno reći da studio očito voli raditi FPS igre, pa je tako 83 također FPS igra u kojoj Hladni rat nije ostao hladan, već je prerastao u borbu Rusije i Amerike.

Rusija vs Amerika i 80 igrača

Igra će predstaviti masovne bitke između ove dvije velike nacije, odnosno između 2 velika “platoona” iliti ekipe od kojih svaka broji po 40 ljudi. Sva oružja su autentična i pripadaju razdoblju Hladnog rata koji je trajao 1947 – 1991.

Osim autentičnih oružja na mapama će biti i vozila što nas sve skupa podsjeća na Battlefield. 80 ljudi na ogromnim mapama, autentična oružja, vozila i Unreal Engine 4. Što bi moglo onda poći po zlu?

Ne znamo točno kad igra izlazi i zasad je sigurno da dolazi na PC. Nije poznato dolazi li igra na PS4 i Xbox One, ali vjerujemo da hoće jer ovakve igre uvijek ima svoju publiku. Dok ne saznamo više detalja uživajte u slikama iz igre. Uredniče, ne brini, nisu prevelike i neće pojest vijest. (Smiješak).

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano