Vijesti

Activision i Bungie se razišli, Bungieju prava na Destiny

Pukla ljubav!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon 8 godina suradnje, Bungie više nije dio Activisiona. Pukla je ljubav, a vijest dolazi od samog Bungiea koji put nastavlja sam i neovisan. Ne želimo biti zločesti, ali ovo je najbolja moguća vijest za ljubitelje Bungieja i Destinyja. Destiny 3 mogao bi biti najbolja igra koju je Bungie napravio. Zašto? Zato što će sigurno uzeti više vremena za rad na igri, a manje će se baviti rokovima koje je pred njih postavio kapitalizam, dioničari i Activision. Slutili smo već ranije da u odnosima nešto ne štima, a zapravo je sve bilo vrlo jednostavno. Bungie nije zaboravio raditi igre. Bungie jednostavno nije imao vremena napraviti Destiny kakav igrači žele. Igru su kreirali dioničari i ulagači, a Bungie je samo bio marioneta koji radi igru.

Kako su napisali u blogu, sami će izdavati buduće naslove, a obećali su igračima još bolju podršku. Ništa se neće dogoditi s vašim računima i serverima. Sve će raditi normalno kao i do sad. Activision i Bungie zajedno surađuju da ovo odvajanje prođe što bezbolnije. Mi ćemo samo reći – kralj je mrtav. Živio novi kralj!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano