Vijesti

Ant Simulator obustavljen, budžet spiskali na alkohol i egzotične plesačice

Tužna sudbina dohvatila još jednu igru. Međutim, ova priča je malo drugačija od drugih.

Ant Simulator jedna je od onih igara za koju nikad u životu ne čuješ, sve dok se ne dogodi ovako nešto. Naime, radi se o igri na kojoj je radio indie studio ETeeski, a kako samo ime igre govori, upravljali bi mravima i pripadajućim kolonijama. Zvuči zanimljivo, igra je čak izdana u alfa verziji za testiranje, a iz studija su si za cilj postavili ulazak u Steamov Early Access program.

Kreator i jedini developer igre Eric Tereshinski danas je poručio kako se rad na igri obustavlja. Razlog? Ljudi s kojima je pokrenuo ETeeski studio, financijski direktor i direktor operacija, spiskali su sav novac s računa u restoranima, na alkohol i egzotične plesačice (aka. striptizete, što god vam je draže). Zanimljivo, novac je većinom bio skupljen putem Kickstarter kampanje, te je nepoznato koje bi mogle biti pravne posljedice. Prema javnim informacijama, radi se o otprilike 4500 dolara.

https://www.youtube.com/watch?v=2IWl29BNawg

Kao što Terehinski objašnjava u videu priloženom iznad, partneri su se pravno osigurali te im on osobno ne može ništa. Ant Simulator pravno je vlasništvo ETeeski studija. Eric je mudro zaključio kako  diže ruke od svega, te više ne želi surađivati s takvim ljudima, te napušta kompaniju. Doduše, možda je malo zakasnio s odlukom…

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close