Vijesti

Igrači Anthema organizirali štrajk i bojkot igre

Heh, sigurno pokretač istog nije iz Hrvatske. Šalu na stranu, Anthem i cijela zbrka oko njega i u vezi njega nije za šaliti se. BioWare-u vjerujemo nije do velikih šala, ali za ovaj prosvjed i poziv na bojkot su sami krivi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, opet je ovdje riječ o lootu koji u Anthemu ima efekt “Afričke šljive.” A Afričku šljivu ne želite imati u loot igrama jer tamo je cilj da isti “pada.” Pisali smo već jučer da BioWare svojim odlukama ubija Anthem i kako nam se čini ne misli prestati.

Možda im oči otvore silni igrači koji su na Redditu organizirali pravi prosvjed i bojkot igre. Ne moramo reći da je prosvjed glavna tema Anthem subreddita i to sasvim zasluženo.

Nema loota, nema ni sreće!

Ukratko, ako želite bolji loot u igri katkad morate igrati 10 sati na najvećim težinama da biste dobili samo jedan Legendary item. Isto mogu potvrditi i ja koji sam satima i satima igrao Grand Master II težinu i dobio ništa. BioWare je dva puta, kako kažu “greškom”, omogućio da svima pada loot u većoj mjeri. Tada su svi bili sretni i zadovoljni jer Anthem nije igra koja si može baš dopustiti greške u ovoj fazi.

Ali, BioWare radi krive stvari i ispravlja nešto što ne treba ispraviti. Rezultat je ovaj poziv na bojkot koji će trajati sve do 15.3. S preko 12 tisuća upvoteova i više od 2 tisuće komentara, ovaj bojkot itekako uspjeva.

Protest to revert Loot drop changes. Bring back the Bug and let us taste the Lootshower. Stop Playing From 03/11/2019-03/15/2019 or 11/03/2019-15/03/2019 for us Europeans. to make a Point. Show them what we think by sheer player numbers alone! from r/AnthemTheGame

Hoće li ovaj poziv na buđenje uspjeti i hoće li osvjestiti Bioware da konačno krene u pravom smjeru za igru?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano