Vijesti

Apsolutno predivno! Avioni, Božić, nova mapa i genijalni skinovi zvijezde su do sada vjerujemo najbolje sezone u Fortniteu!

Bitka se seli i u zrak!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozdravljam prvo sve naše drage čitatelje na Facebooku koje volimo, ali znamo da ćemo ih sad malo naživcirati još jednom Fortnite vijesti, ali moramo. Sezona 7 stiže u Fortnite, a trailer koji je Epic izbacio – je više nego EPIC! Ja, potpisnik ovog teksta ne igram Fortnite, ali slab sam na Božić i ovo vrijeme. Slab sam na ovakve predivne, šarene trailere i predivne skinove koji dolaze u igru. 

Hrpa novina – avioni, odlični skinovi, Create mode i Ice King i nova mapa

Tajanstvena santa leda udarila je u otok i donijela je mnoge promjene. Odmah nakon gledanja trailera jasno je da Fortnite seli u zrak. Na mapi ćete imati Frosty Flights lokacije i Expedition stanice gdje ćete moći sjesti u Stormwing avion i poletjeti u zrak. Primjetit ćete da je mapa puna “ziplineova” pomoću kojih ćete se na brzinu  prebaciti s jednog mjesta na drugu. Mapa je jako promijenjena tako da ćete pronaći hrpetinu novih stvari u igri. Ovo je samo početak jer Epic će kako napreduje sezona otkrivati mnoge tajne koje Sezona 7 krije. 

Fortnite2Fpatch notes2Fv7 002Foverview text v7 002FBR07 Social Stormwing 1920x1080 8ca2d8dab3afdb8d23f41993b718edd0db5a57ce

U avion možete ubaciti čitav squad i raditi nered! 

Novih lokacija na mapi ima zaista puno, a ponavljam Epic nije još sve otkrio! 

  • New Biome: Iceberg
  • New Location: Frosty Flights
  • New Location: Polar Peak
  • New Location: Happy Hamlet

FORTNITE SEZONA 7 – TRAILER

https://www.youtube.com/watch?v=Fm9L1NosXps

S novom Sezonom uvijek dolazi hrpa novih stvari, ali također neke iteme više nećete moći koristiti. Ovo je spisak stvari kojih više nema!

  • Shadow Stones
  • Port-a-Fort
  • Chiller
  • Clinger
  • Double Barrel Shotgun
  • Shockwave Grenade

Dtt80esU0AEW4Tg

 

Ne zaboravite da smo vam jučer pisali o Creative modeu u kojem radite svoju mapu, a sad znamo još više detalja! Server na kojemu radite svoje kreacije biti će aktivan 4h po seansi. Svi koji kupe Battle Pass dobiti će odmah čak 4 otoka na kojima mogu započeti svoje kreacije, a svi ostali koji ne kupe Battle Pass isto će dobiti 13.12. Naravno, svi Battle Pass vlasnici dobiti će kao uvijek ekskluzivne stvari i skinove. Koje sve promjene donosi Sezona 7 pogledajte na – linku!

SKINOVI I BATTLEPASS

https://www.youtube.com/watch?v=LiJ5nIB7Aik

Patch je već vani i skida se, tako da svi vi koji igrate Fortnite imate puno razloga za sreću. Najveće promjene do sada u igri, hrpa novih stvari, puno promjena na mapi i novi, veliki Creative mode. Uživajte!

fotzrere

Bombardiranje komentara na FB! 

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano