Vijesti

Assassin’s Creed: Odyssey vodi nas u Atlantidu i izgleda prilično spektakularno

Assassin’s Creed: Odyssey jedna je od najljepših AC igara uopće, a jučer smo dobili prikaz što nam to iduće sprema ekipa iz Ubisofta. Uskoro nam u igru dolazi drugi i veliki DLC okrenut potpuno prema grčkoj mitologiji, točnije Atlantidi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
https://www.youtube.com/watch?v=DKCRkxJgc70

Trailer zaista izgleda spektakularno i šarenije nego ikad.
The Fate of Atlantis je već drugi story DLC za ovu igru koja je i bez njih ogromna, ali tko još ne želi biti Aquaman i otkriti tajne Atlantide?

U traileru možete vidjeti Zeusa i Hada, a što ćemo s njima raditi još uvijek ne znamo. Znamo samo da jeThe Fate of Atlantis prilično velik DLC koji dolazi u 3 epizode.

Prva epizoda Fields of Elysium stiže već idući tjedan, a druge dvije epizode dolazit će u razmaku svakih 6 tjedana. Igra je trenutno na sniženju, pa ako tražite naslov u koji ćete “utopiti” na stotine sati onda je AC: Odyssey prava igra za vas.

Također, samo da vas podsjetimo – ove godine ne dolazi nova Assassin’s Creed igra. Novi AC izlazi 2020. godine i to sad već znamo sigurno – na postojeće, ali i next-gen konzole.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano