Vijesti

Autori Until Dawna imaju novi horor serijal za u*rati se u gaće

Until Dawn formula u novom serijalu? To ne može biti loše, zar ne? Štrepite ribiceeeeee!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Supermassive Games koji nam je podario odlični Until Dawn odlučio je otići u multiplatform vode pa nam tako njihov najnoviji serijal Dark Pictures Anthology stiže na PC, PS4 i Xbox One. Prva u serijalu igara nosi naziv Men of Medan. U igri pratimo skupinu teenagera koja odluči negdje na Pacifiku istražii olupinu broda iz Drugog svjetskog rata. Normalno, “Švabe” koji su ostali tamo nisu više ljudi, već su postali stravična bića iz morskih dubina koja naše junake žele ubiti. Kao i u Until Dawnu, na vama je izbor kako ćete odigrati igru i koga ćete spasiti, a koga ne. Svaka vaša odluka utječe na budućnost ove epizode, ali i čitavog serijala.

https://www.youtube.com/watch?v=zDDW2lILItg

Bitno je za napomenuti da će sve ostale igre u serijalu imati zasebnu priču, zasebne likove te će se odvijati u potpuno novom i drugačijem okruženju. Naravno da će se u jednom trenutku sve te priče i sudbine ispreplesti, pa će do izražaja doći sve vaše odluke koje ste donijeli u prošlosti. Igra dolazi 2019. godine, a ako je suditi po završetku trailera možda ovaj puta dobijemo i co-op u igri za više igrača. 

Prati nas na Youtubeu

U kratkom vremenu koliko postojimo postali smo najaktualniji, najopširniji te jedan od najčitanijih gaming portala na ovim prostorima. Podignuli smo i gaming forum koji je najveći na ovim prostorima. Sve to radeći naše redovne poslove od kojih i živimo, dok ovo radimo iz ljubavi bez (još uvijek) ikakve koristi. Spremamo se pokoriti i Youtube, pa kad si već ovdje, molimo te podrži nas i na toj platformi subscribeom (KLIKOM OVDJE), a mi ćemo ti vratiti kvalitetnim video sadržajem po uzoru na najveće svjetske portale.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano