Vijesti

Baldur’s Gate, Planescape: Torment i Neverwinter Nights dolaze na konzole

Ekipa iz snova!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako nikad niste čuli za Baldur’s Gate, Planescape: Torment i Neverwinter Nights velika je šansa da ste se tek nedavno rodili ili da ste casual igrač koji svijet igara prati površno. Da bih vam objasnio o kakvim je ovdje legendarnim PC igrama riječ, trebalo bi mi barem 15k riječi, ali onda ne bi nitko čitao članak. Da, sve ove igre + Baldur’s Gate 2 i njen dodatak Siege of Dragonspear kao i Icewind Dale konačno dolaze na konzole i konačno ćemo i mi uživati u ovim vrhunskim igrama PC “Master Race” igrača.

Enhanced verzije

Sve ove igre dobile su tretman pomlađivanja na PC-u, pa čak su izašle i mobilne verzije no nije bilo ljubavi za nas konzolaše. Sad službeno znamo da tijekom ove godine sve ove igre stižu na PS4 i Xbox One, a moguće čak i na Nintendo Switch. Igre na konzole prebacuje Beamdog, a izdaje Skybound Games.

Naravno, sve ove igre radio je tada legendarni BioWare, a iako su neke izašle desetljećima prije kao Baldur’s Gate i dan danas radi se o fantastičnim predstavnicima RPG žanra i igrama koje su dio igraće kulture i povijesti. Ako želite kvalitetno potrošiti na stotine sati onda je ovo paket za vas. 

BALDUR’S GATE 2 ENHANCED TRAILER

https://www.youtube.com/watch?v=-9Bc5fObU4M

PLANESCAPE: TORMENT ENHANCED TRAILER

https://www.youtube.com/watch?v=gkvj-jgnCns

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano