Vijesti

Bandai Namco nas zadirkuje trailerom za novi projekt koji bi mogao biti spiritualni nasljednik Dark Soulsa

Bandai Namco, izdavač dosadašnjih Souls igara, radi na novoj igri. I tu ne bi ništa bilo čudno da projekt nije od početka povezan referencom s megapopularnim Dark Souls serijalom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bandai Namco je tako prikazao trailer za novi, po svemu sudeći visokostilizirani projekt koji je uz to popraćen sloganom i tagom #PrepareToDine, što je velika referenca na Dark Soulsov omraženi i sadistički slogan „Prepare to die“.

Je li ovo ustvari projekt koji će biti nešto u stilu Salt and Sanctuary igre, koja je također velik utjecaj izvukla iz Souls igara, ponajviše izazov koji igra pruža? Ili ćemo ponovno dobiti nešto slično Slashy Soulsu, što bi nesumnjivo mnoge razočaralo?

Sva potencijalna pitanja bi trebala biti odgovorena 20. travnja, kada ćemo dobiti i službeno priopćenje o novom projektu Bandai Namca. Do tada uživajte u misterioznom traileru:

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano