Vijesti

Battle Royale trailer apsolutno je razvalio sve do sada viđeno u Call of Dutyju

Moram priznati da me vizija BR moda u Black Opsu 4 ugodno iznenadila!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dvominutnom službenom traileru, Activision je odlučio prikazati battle royale mod koji moram priznati izgleda jako, jako zanimljivo. Kao što vidite gameplay prikaz pun je ekslpozivne akcije, helikoptera i cool gadgeta. Ako je suditi po traileru izgleda jako zanimljivo i igrivo. Posebno zanimljivo izgleda onaj grappling hook s kojim se možete na brzinu prebaciti gdje želite, a moram priznati da i pucanje iz helikoptera dok drugi team se vozi u kamionu izgleda odlično. Dobili smo i mali teaser za zombije koji će se naći na određenim dijelovima mape, a koje ako ubijete dobiti ćete dobar loot. 

https://www.youtube.com/watch?v=BjiaMBk6rHk&t=5s

Poznato je da će čak 80 igrača biti u Blackoutu modu, a to možda čak nije ni konačna brojka. Čak i grafički izgleda lijepo što je s obzirom na najveću mapu ikada u CoD-u, zastarjeli engine i toliki broj igrača pravo malo čudo. Blackout igramo već u ponedjeljak na PS4, dok će svi ostali igrati četiri dana kasnije. Beta nije otvorena za sve nego morate imati kod, a ako ste igrali prethodnu betu onda automatski ćete imati i Blackout betu. Mi ćemo nadam se imati u sutra nekoliko kodova za podijeliti. 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano