Vijesti

Battlefield 1 još nije ni izašao, a već je dobio besplatnu mapu

Nova mapa zvuči i izgleda obećavajuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja tjedna besplatno možemo preuzeti sve Battlefield 4 ekspanzije, o čemu smo već pisali ovdje, a izgleda da će se ovaj pozitivan trend nastaviti i s izlaskom novog Battlefielda. Naime, DICE je za prosinac ove godine najavio prvu besplatnu mapu imena Giant’s Shadow.

selle.jpg

Prizor iz zraka snimljen 100 godina kasnije. Možemo primijetiti tragove surovog rata — zarasle rovove i kratere. Bitka za Selle u BF1 izgleda obećavajuće.

Giant’s Shadow nas vodi vodi u jednu od ključnih bitki Prvog svjetskog rata, onoj na rijeci Selle, gdje su Saveznici uspjeli pogurati Nijemce dalje od te strateške točke. Giant Shadow će nam ponuditi mješavinu ratovanja kroz rovove i otvorena polja, dok će mapom dominirati oboreni cepelin.

Podsjećamo, Battlefield 1 će u osnovi imati 10 mapa, dok ih još 16 stiže kroz Premium ekspanzije. Giant’s Shadow će, dakle, u konačnici biti samo jedna od 27 mapa u kompletnoj igri. Međutim, ne sumnjamo da će toga biti još.. Battlefield 1 na PC, PS4 i Xbox One stiže 21. 10.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano