Vijesti

Battlefield 1 stiže s moćnim filmskim alatima, biti će dostupni i na konzolama

Interaktivne drame i romantične komedije, sve to će biti moguće snimati u BF1.

Od kad postoje multiplayer FPS-ovi, postoje i spectator modovi. Dakle, ništa novog, tako da nas inicijalno nije posebno zadivila vijest kako će i Battlefield 1 dobiti svoj.

Ipak, iz DICE-a su s BF1 odlučili otići korak dalje, te unutar spectator modea ponuditi pregršt alata za manipulaciju kamerama grupirane u Ceative Tools set. Tako će u BF1 biti moguće skriptirati “free-cam” mod kameru da kruži u zadanom smjeru, kako bismo mogli akciju pratiti iz različitih kutova. Također, fiksiranu kameru iz trećeg lica na igračima i vozilima ćemo moći postavljati u različite perspektive. Naravno, tu su i filteri, a uz opciju snimanja sve to skupa trebalo bi igračima omogućiti režiranje vlastitih filmova kakvih se nebi posramio niti Spielberg.

bf3_gif.gif

Za sve nostalgičare tu je Battlefield 3 filter!

Na setu alata radi DICE podružnica iz Los Anglesa, a upravu tamo su pozvani jedni od najistaknutijih Youtubera poznati prema epskim Battlefield filmićima, kako bi isprobali Creative Tools. Ako želite znati više onda svakako preporučamo pogledati klip Youtube korisnika ShadowSix Films izravno iz LA-a. A što se sve može napraviti u kratko vremena pogledajte u videu priloženom ispod.

https://www.youtube.com/watch?v=DtUw1yLbU7c

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close