Vijesti

Battlefield 4 | Legacy Operations dostupan svima

DICE LA nam donosi treći besplatan DLC i najnoviji patch za Battlefield 4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon čak dvije godine Battlefield 4 dobiva punu podršku i novi sadržaj. DICE LA je pripremio nešto stvarno posebno za obožavatelje. Legacy Operations DLC nam donosi preradu legendarne Dragon Valley mape iz Battlefielda 2 kao i TDM verziju izuzetno popularne Noshahr Canals mape iz Battlefielda 3. Uz ovaj potpuno besplatan DLC možete preuzeti i najnoviji blagdanski patch (“Holiday patch”) koji donosi najnovije promjene i prilagodbe iz CTE programa.

bf4 legacy1

Legacy Operations je razvijan isključivo za novu generaciju konzola i PC. Nakon Community Operations DLC-a koji je bio fokusiran na infantry combat, novi DLC nam nudi klasični Battlefieldov gameplay na ogromnoj mapi sa svim vrstama vozila. Mapa ima novi dinamičan sustav oblaka koji donosi novu dimenziju u zračnim borbama te pažljivo dizajnirane zastave na mapi kako bi omogućili kvalitetan infantry combat. Mapa je jedna od najvećih do sada, a donosi bolju destrukciju, mostove između lokacija koje igrači mogu uništavati i popravljati te veću vertikalnost u samom dizajnu mape. Dragon Valley ima osam zastava u Conquest Large modu, a podržavat će čak osam modova. Posebno zanimljiv mod je Rush jer ga nikad nismo imali prilike zaigrati na ovoj mapi. Developeri su napravili M-com razmještaj po uzoru na Bad Company 2 pa mapa nudi 5-stage raspored objektiva.

Noshahr Canals se vraća u TDM verziji Dragon Valley mape. Najnoviji blagdanski patch donosi brojne promjene u balansu kao i dodatna netcode poboljšanja. Sve detalje možete pročitati u službenom EA PDF-u na čak 17 stranica. Legacy Operations možete besplatno skinuti na Originu za PC, kao i na PSN-u i Liveu.

https://www.youtube.com/watch?v=oT3JWbBsu2E

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano