Vijesti

Battlefield Companion će uskoro zamijeniti Battlelog na vašim mobitelima

Redizajnirana aplikacija spojit će Battlefield 1 i 4 te ponuditi novo iskustvo koje će vam pružiti sve potrebne informacije za vaše Battlefield igre na mobitelima.

DICE je službeno objavio kako će ove jeseni uz Battlefield 1 izbaciti i novu Battlefield Companion aplikaciju koja će zamijeniti postojeću Battlelog aplikaciju koju koristimo već nekoliko godina. Developeri su već počeli unificirati sve Battlefield igre kroz novo sučelje koje već imamo na Battlefieldu 4, a isto to sučelje će biti dostupno i u Battlefieldu 1 što će vam omogućiti da se lagano prebacujete na igru koju želite igrati.

Nova Companion aplikacija će dobiti optimizirano sučelje koje će pružiti bržu i lakšu navigaciju, novi Career pregled za vaše profile koji vam daje potpuni pregled svih statistika i usporedbe sa prijateljima, te podršku za kustomizaciju što znači da možete na vašem mobitelu editirati loadoute kroz Battlefield 1 i 4.

Zasad još nema govora o podršci za Battlefield Hardline. Postojeće Battlelog iskustvo će i dalje biti dostupno kroz novu Battlefield Companion aplikaciju, a ako ne želite novu Companion aplikaciju, potrebno je samo odbiti zakrpu kada se pojavi.

 

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close