Vijesti

Battlefield V je upravo pregazio sve battle royale igre i u 3 minute gameplaya pokazao koliko će biti genijalan Firestorm!

Gasite internet, Apex, Fortnite, PUBG i sve drugo jer dolazi novi gazda. Da, Battlefield V battle royale mode Firestorm izgleda genijalno. Ne samo u grafičkom smislu gdje jede za doručak sve druge igre, već čitavim konceptom koji nije ništa novo, ali toliko dobro pristaje ovom serijalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Genijalnost na vidiku

Mislim, pa pogledajte samo ovo.

Izgleda nevjerojatno dobro. Čak 17 raznih vozila, potpuna destrukcija objekata i totalno drugačiji način na koji dobivate najbolji loot, a to je trebat ćete u igri igrati timski kao nikada.

Jer ako želite najbolji loot i vozila dobiti na ovoj ogromnoj mapi, morat ćete raditi razne zadatke i objektive na mapi. Rizik je velik, ali nagrada je još veća.

Sad je jasnije zašto tako ogromna mapa na 64 igrača. Jednostavno, mapa je puna zadataka, vozila, loota i naravno neprijatelja koji jedva čekaju skinuti vas. Ali ako vas i pogode, a suborac je kraj vas, nije nužno game over.

Što reći tek za vatreni krug koji se stalno polagano sužava i jede sve pred sobom?

DICE i EA su mogli zakucati sve druge igre…

Ali, neće. Zašto? Jer da biste igrali Firestorm trebate imati Battlefield V osnovnu verziju igre. Nadamo se da će DICE i EA ponuditi igračima izbor da mogu zasebno kupiti Firestorm. Kako bi sve tek “ubili” da su ponudili Firestorm svima džabe?

Firestorm stiže 25.3. i moram iskreno reći da ću ga i ja koji ne igram BR igre rado isprobati jer ovo se čini kao ogroman, baš ogroman potencijal.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano