Vijesti

Battlefield V je već sad snižen za 50%!

Ako već ne želite sami kupiti igru, EA će vam je uvaliti za džabe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prevareni smo!” – svoje ratove vode na interentu svi oni koji su Battlefield V kupili na samom izlasku po punoj cijeni za PC na Originu, a to je, ako pitate nas, čak i legitimna reakcija na ovo što rade iz Electronic Artsa.

Naime, Electronic Arts je na Xboxu One svim vlasnicima prošlih igara u Battlefield serijalu, poput Battlefielda 4 ili Battlefielda 1, ponudio kupnju igre po 50% nižoj cijeni. Akcije su to koje su iz Electornic Artsa radili i kod prošlih igara, međutim, nikad to nije bilo toliko brzo po izlasku igre.

bfv50.jpg

Ovo se pojavi ako pokrenete Battlefield 1 ili 4 na Xboxu One.

Dakle, ako pokrenete Battlefield 4 ili Battlefield 1 na Xboxu One, a ne posjedujete Battlefield V, igra će vam ponuditi kupiti Delux ili Standardnu verziju igre verziju igre za 40 ili 30 eura. Akcija vrijedi do 20. 12., dakle još nešto manje od dva tjedna.

Ovo je dosad uočljeno samo na Xboxu One, međutim, neki na internetu kažu da je njima ponudilo isti popust i na PlayStationu 4 i PC-ju, dok su u međuvremenu iz Electronic Artsa javili kako će se uskoro ova ponuda pojaviti na svim platformama, ako već nije dosad.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano