Vijesti

Besplatne igre na Steamu

Sega ovaj tjedan dva puta dijeli po tri besplatne igre na Steamu.

Sad već tradicionalno, treću godinu zaredom Sega organizira natjecanje pod nazivom Make War Not Love 3, gdje na suprotne strane postavlja igrače njihove dvije popularne ratne strategije – Company of Heroes i Total Commander, a od ove godine imamo i treću stranu, gdje se u natjecanje uključio i Dawn of War. Igra koja u određenom periodu kumulativno skupi najveći broj sati među svim igračima na Steamu, pobjeđuje, a mi korisnici dobivamo tri besplatne igre iz njezinog paketa.

MWNL3 STEAM 616x329 v1

Natjecanje je podijeljeno u tri runde. U prvoj, koja je upravo završila, pobjednik je Dawn of War, a besplatne igre za sve korisnike Steama (neovisno o tome jeste li sudjelovali u natjecanju) su Jet Set Radio, Golden Axe i Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit! Nisu baš AAA igre, ali trenutno su besplatne i nećemo cjepidlačit!

Kako biste igre spremili u svoj Library, preko ove poveznice uputite se na stranice ove promocije, odaberite igre i na njihovim stranicama kliknite na “Install Game”! Očekuju nas još dva paketa besplatnih igara do kraja tjedna, stoga pratite FFA!

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close