Vijesti

Bethesda je poslala “ljubavno pismo” igračima, priznaje da će Fallout 76 biti krcat bugovima

“Wow!” – Owen Wilson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eto, uskoro dolazi i to famozno beta testiranje za nadolazeći Fallout 76 (točnije danas za Xbox One vlasnike, a tek 30.10. za PS4 i PC igrače) te Bethesda šalje poruku igračima. Da ne duljimo, evo kako to pisamce izgleda u Twitter objavi:

Kažu da su, kako bi izbjegli učestale sličnosti njihovih igara, već 2015. razvijali ideju od online multiplayer survival igri smještenoj u Fallout univerzumu. Koliko god ta ideja bila uzbuđujuća, bila je i zastrašujuća jer su se počela postavljati pitanja žele li ljudi takvu igru, zna li sama Bethesda u što se upušta i što će na koncu biti Fallout 76?

U pravom duhu timskog igrača, Bethesda prebacuje lopticu te kao odgovor na pitanje “Što je zapravo ova igra?” odgovara sa “To ovisi o vama.”. Čini se kako Fallout 76 u svom “početku putovanja” neće biti ništa drugo nego standardni Bethesdin tretman igračima. Možemo očekivati ne baš bajnu igru ispunjenu spektakularnim bugovima i problemima (Bethesdine riječi).

Mogli bi ti isti igrači dati Bethesdi spekatakularne ocjene za takav tretman. Ako očekuješ ogromne bugove i probleme unutar igre, nije li red da ih… Fiksiraš prije nego izbaciš proizvod? Naravno da uvijek postoje neotkrivene mušice koje se lako poslije pokrpaju, ali ako to sada budu gamebreaking bugovi na sve strane, onda je to stvarno neviđeni bezobrazluk.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano