Vijesti

Bethesda potvrdila dolazak na E3 i svi očekuju prikaz next-gen igara

Bethesda je kompanija koja se prilično zakopala užasnim Falloutom 76 koji je ispao zaista loša igra. Stanje se malo smirilo jer Fallout 76 ne igra baš ogroman broj ljudi, a Bethesda krpa igru sve više i za godinu-dvije mogla bi to biti igra koju smo trebali dobiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, tko zna hoćemo li tada uopće htjeti igrati ovu igru kad će nam Bethesda na E3-u pokazati što nam donosi u budućnosti i na next-gen konzolama i PC-u. Jedino što su zasad iz Bethesde potvrdili je informacija da ćemo vidjeti novi DOOM Eternal.

Normalno da cijelu pressicu neće posvetiti samo Doomu, već se očekuje prikaz novog Wolfensteina, Starfielda pa čak i novi teaser za Elder Scrolls koji neće tako skoro izaći, ali znamo da dolazi i to na next-gen hardver.

Bethesda zna da ne smije zabrljati nakon fijaska s Falloutom 76, pa očekujemo kvalitetnu konferenciju punu gameplay prikaza iz nadolazećih igara. Ako smijem reći – ja bih novi Dishonored više od svega.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano