Vijesti

Bethesda se priprema za E3 2016

Nakon izuzetno uspješne prošlogodišnje konferencije, Bethesda će i ove godine prikazati svoje hitove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izdavač Bethesda Softworks će ove godine održati E3 konferenciju u nedjelju, 12.lipnja u 19 sati PST. Za poznato E3 ludilo znači da ćemo mi pratiti u 6 sati ujutro 13. lipnja. Bethesdina presica je prošle godine bila jako dobro prihvaćena kod fanova kada su prikazali sve što su fanovi tražili za Fallout 4 i sam datum izlaska za manje od pola godine. Tu su još bili i prvi prikazi za Doom koji izgleda fantastično i CGI trailer za Dishonored 2.

Doom još uvijek ima datum izlaska za proljeće ove godine, pa bi sama igra trebala izaći prije E3 sajma ove godine. Ukoliko se dugoočekivani reboot odgodi, mogli bi opet vidjeti prikaz na konferenciji. Od ostalih igara Bethesda će sigurno pokazati Dishonored 2 i DLC za Fallout 4. Nešto se prošle godine pričalo o nastavku odličnog Wolfensteina: The New Ordera. Machine Games su nam već dali ekspanziju The Old Blood, no moguće da pripremaju novi naslov. Tango Gameworks i Shinji Mikami još nisu ništa najavili nakon Evil Withina.

Očekujemo zanimljivu konferenciju prepunu najava i gameplay prikaza.

bethesda e3

 

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano