Vijesti

Bez ikakve pompe i najave, stigao nam još jedan old school JRPG na poteze

Kako zadnjih godina zaista nedostaje kvalitetnih turn-based JRPG-ova, svaki koji dođe je dobrodošla promjena od button mashing JRPG-ova današnjice, a Revenant Saga izgleda obećavajuće. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Revenant Saga je old school JRPG, izgledom sličan starim draguljima poput prvih Suikodena ili Final Fantasyja. Soundtrack koji se može čuti u trailer osobno mi je simpatičan i dodatan razlog za kupovinu. No glavni razlog za kupnu je 3D turn-based borba (borba na poteze) s dodatnim začinom – transformacijom igrivih likova u moćne demone, sustav malčice sličan onome u Personi (barem koliko se može na prvu zaključiti). 

Priča je klišej; protagonist Albert biva prevaren od ludog znanstvenika pokušavajući pomoći prijatelju te u neuspješnom eksperimentu dobije dušu demona koji se stalno bori za prevlast nad njime. Albert kreće u potragu za osvetom, gdje mu se pridružuje Esther koja je pukim slučajem baš lovac na ljude-demone poput njega.

Revenant Saga od danas je raspoloživ za kupovinu na gotovo svim platformama: iOS, PC, Nintendo Switch te Cross Buy za PS3, PS4 i PS Vitu. U narednih dva tjedna, na PlayStation Storeu je za PS Plus pretplatnike cijena snižena 20%.

https://www.youtube.com/watch?v=vncJ3lO_mq4

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano