Vijesti

BioWare trenutno ubija Anthem

Već sam napisao esej o Anthemu. Naravno, to je moja recenzija koju možete pročitati u našem infoboxu sa strane. Mi smo napredovali s novim portalom na kojem se još radi, ali BioWare i Anthem trenutno ne napreduju. Neću uopće spominjati sve probleme, već ćemo se samo dotaknuti loota.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, nakon što pređete kampanju i igrate satima Anthem, cilj je kao u svakoj ovakvoj igri skupiti što bolju opremu odnosno loot. Problem je što Anthem trenutno ima očajnu distribuciju loota i ne da vas igra navuče na grind nego vas odbija.

Kad dođete do levela 30 otvaraju vam se tri nove težine, a što veću izaberete veća je šansa da će vam pasti Masterwork i Legendary loot. U posljednjih 4 dana igrao sam preko 13 sati na predzadnjoj težini i dobio sam samo 2 Legendary itema i hrpu istih Masterwork stvari.

BioWare navukao ogroman bijes igrača

Ne znam zašto uopće više igram ovu igru jer ako ne valja loot onda zaista više nema razloga da netko igra ovu igru. BioWare je u dva navrata greškom povećao drop rate loota i igrači su zapravo tad bili sretni. I već dva puta su maknuli povećani drop rate jer je on bio posljedica greške, a ne ciljane akcije.

Zašto popraviti nešto što veseli igrače i što vas tjera na igranje dalje? Ne, nitko ne želi da loot curi na sve strane, ali u trenutnom stanju je on žetoska frustracija. U looter shooter igri vi ne možete napredovati jer vam ne pada bolji loot i jednostavno ste zaglavili s frustracijama koje ova igra uzrokuje.

Za Legendary stvari katkad morate igrati po 10 sati. Ja sam osobno jednom u 2 dana skupio također oko 7 sati i niti jedan nisam Legendary nisam dobio. Jedino ste mogli dobiti nešto bolje kad je BioWare dva puta pogriješio, ali ironično je da su tad igrači i bili sretni.

Nije nam jasno iskreno zašto jednostavno ne ostave “greškom” nastali loot drop rate koji veseli sve, već stalno rade krive stvari. Najbolje od svega što BioWare sam zna da trenutna loot shema nije dobra, ali da moraju vidjeti što će napraviti. Iako zapravo su već napravili! Ali ne, kažu da će im trebati par mjeseci da srede loot drop rate.

Ne moram podsjećati da dok tih par mjeseci dođe, vani će biti The Division 2 i Destiny 2 prepun novih stvari. BioWare trenutno ubija Anthem i igrače koje žele još uvijek igrati ovu igru. Ja odustajem do daljnjeg.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano