Vijesti

Bivši Valveov zaposlenik tvrdi da Epic spašava PC tržište koje godinama uništava njegov bivši poslodavac

Uvijek smo pisali i čitali o konzolaškim ekskluzivama gdje smo potrošili na 1000 hektolitara virtualne tinte. Vodile su se žestoke rasprave, kvarila se prijateljstva zbog ljubavi prema PlayStationu ili Xboxu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova generacija je totalno izbrisala bilo kakvu napetost jer Xbox nema i neće više imati ekskluzive u takvom smislu riječi jer će sve igre doći i na PC. Ne samo to, nego Xbox i Microsoft žele svoje igre na svim platformama.

Zato je na PC tržištu postalo itekako zanimljivo. Tržište koje se oduvijek “rugalo” ekskluzivama na konzolama, postaje više konzolaško od samih konzola. Epic Games Store je definitivno donio veliki nered, i dok mnogi smataju da je Epic Games Store zao, bivši Valve djelatnik misli suprotno.

“Steam ubija PC gaming”

Nope, to ne kažemo mi nego čovjek koji je dugo godina radio u Valveu. On tvrdi da porez od 30% ubija industriju, i da nitko nema pojma koliko je Steam zgrabio love. Uostalom, pročitajte.

Dakle, Epic je onaj koji popravlja stvari, a ne uništava. Nemojte više da vidimo da pljujete po Epicu, jeste čuli?!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano