Vijesti

Blizzard radi na Pokemon Go stilu igre u Warcraft svijetu

Nema brige, stiže još mobilnih igara iz Blizzarda!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nećemo više pisati o reakciji ljudi na najavu mobilnog Diabla jer to već znaju svi. Danas je Crni Petak, svi su sretni i provlače kartice, a troše bome i “keš” jer se očekuje da će Hrvati ovaj Crni Petak potrošiti oko 500 milijuna kuna. U duhu lijepih i pozitivnih vijesti nastavljamo i mi. Znate svi da je Blizzard najavio Warcraft III remaster što je razveselilo mnoge ljude jer Warcraft zaista je legendarna igra. Da fanovi ne ostanu tužni, Blizzard radi na mobilnoj verziji igre koja po pisanju Kotakua uzor ima u Pokemon Go igri.

Pokemon Go i dan danas jako je popularna igra, a glavni dizajner WoW-a veliki je fan Pokemona Go. Stoga ne čudi informacija da Blizzard radi na sličnoj igri smještenoj u Warcraft svijet. Znači li to da ćemo po cesti hvatati i ganjati ružne orke ili da ćemo se boriti s čudovištima ispred naših stanova i kuća? Moguće je. Pazite samo da ne pretjerate da ne bi završili u nekoj “ludari”. 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano