Vijesti

Borderlands 3 bi trebao biti predstavljen krajem mjeseca

Voljeli Randyja Pitchforda ili ne, priznati ćete kako je Borderlands serijal definitivno bio jedan od onih koji su obilježili prošlu generaciju konzola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borderlands je bio jedna od prvih igara koje su uspješno pogodile formulu timskog kooperativnog napucavanja uz prezabavno lootanje, koje su kasnije igre poput Destinya, The Divisiona i sad aktualnog Anthema podignule na neku sasvim drugu razinu, za koju se, kao autor teksta, iskreno nadam kako neće pokušati dosegnuti i Borderlands 3.

Gearbox i kreator igre Randy Pitchford treći Borderlands (i četvrti u serijalu) suptilno najavljuju već godinama, a čini se kako bi konačno trebali dobiti prve detalje o igri krajem ožujka.

Prilično nedvosmisleno to su najavili na službenom Twitteru Gearboxa sa screenshotom očitog okruženja iz Borderlands svijeta, uz datum 28. 3., kad bi se nešto trebalo dogoditi. Nemojmo zanemariti ni “EXIT 3” znak suptilno ubačen u gornji desni dio slike.

Al’ zaista, zaista bi bilo vrijeme da na taj blaženi datum dobijemo konkretne informacije o igri, uključujući gameplay trailer i datum izlaska. Ovo pišemo i pomalo navijački, međutim, ako sagledamo stanje stvari realno – nije preostalo još previše vremena za izdati igru na aktualnoj generaciji konzola.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano