Vijesti

Borderlands 3 je gotovo sigurno Epic Games Store vremenska ekskluziva!

Ako ne znate čitati između redaka, onda ćete sada naučiti jer upravo su riječi Randy Pitchforda školski primjer kad netko ne kaže ništa konkretno, a zapravo sve je rekao i sve je jasno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da, Randy Pitchford NIJE rekao da će igra biti Epic Games Store ekskluziva barem na pola godine, ali zapravo – je, rekao je. Uostalom, pogledajte njegova 3 tweeta i sve će vam biti jasno.

U klasičnom primjeru čitanja između redaka, možete vidjeti da je Randy oprao ruke pred narodom i sve odluke oko izdavanja igre prebacio na 2K/Take Two, ali je u druga dva “tweeta” objasnio sve.

Potvrda sigurno dolazi već sutra kad znamo da će vjerojatno biti i službeno otkriven datum izlaska Borderlandsa 3. Prema dostupnim informacijama koje je jučer službeni Borderlands 3 Twitter račun plasirao, ali odmah i obrisao, igra dolazi 13. rujna.

Očekujte sutra novi “shitstorm” komentara na račun nove ekskluzivnosti. Ovo je možda i najveća igra (uz The Division 2) koju je Epic Store ugrabio. Steam i PC igrači vjerujemo neće biti previše sretni.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano