Vijesti

Bos, gol i gologuz namlatio zadnjeg bossa u Dark Soulsu 3!

Souls igre slove za jedne od najtežih igara današnjice. Mislite si nakon 27 godina igranja da ste dobar igrač i da ste najbolji, a onda vas Souls igre nauče da ne znate skoro ništa. I budete sretni kada nakon 50000 smrti konačno ubijete zadnjeg bossa i osjećate ponos, a onda se pojavi neki lik i shvatite opet da nemate pojma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oprostite na izrazima u ovoj vijesti, ali pogledavši video nisam mogao ne reći 100 puta “daj me nemoj zajebavat”. Šok i nevjerica i upitnik nad glavom kako netko može biti toliko dobar igrač, a ja tako prosječan? Naime, ako ste igrali bilo koju Souls igru znate da često ginete i da vas često zamlate, a vi bi najradije razbili gamepad. I onda se pojavi mućki provokator koji zadnjeg bossa u igri ubije, pazite sada – bez ikakvog oklopa, bez blokiranja i bez izbjegavanja (dodginga). I što je još najbolje čovjek je level 1 u igri. Da, level 1. Zaista nešto nevjerojatno. Uz to sve još se stigao i “sprdati” sa zadnjim neprijateljem u igri. Kako to lagano sve izgleda pogledajte u videu ispod.

https://www.youtube.com/watch?v=s0WlFd7vHtk

Kao da ovo već nije dovoljno, čovjek je sve ovo napravio na new game +7, što je još nekoliko puta teže i luđe. Jednostavno nemoguće.

https://www.youtube.com/watch?v=JRlgt8NfO3I

Svaka ti čast čovječe, stvarno kapa dolje. Što vi mislite o ovome? Ima li vas/nas još ovakvih spretnih i ludih?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano