Vijesti

Boundless je MMO mix No Man’s Skyja i Minecrafta i danas stiže na PlayStation 4

Boundless izgleda kao nešto u čemu bi fanovi obje igre mogli uživati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boundless je već neko vrijeme moguće igrati na PC-ju putem Steam platforme i to u early accessu. Radi se o igri koju bismo najlakše mogli opisati ovako kao što smo to napravili u naslovu. Kao mješavinu Minecrafta i No Man’s Sky-a.

Za razliku od obje igre, ovo je MMO koji igrate s desetcima i stotinama drugih igrača istovremeno. Boundless je elemente gradnje “uzeo” od Minecrafta, dok planete istražujete u stilu No Man’s Sky-a. Doduše, između planeta idete kroz portale, no poanta i dalje stoji.

ss_2ff973eaa8fedcc1324972ee684ab821d31bb41e.1920x1080.jpg

Meteori sadrže vrijedne materijalje, ali s njima stižu i vanzemaljski neprijatelji.

Na različitim planetima ćete nalaziti različite resurse, a na vama je hoćete li ih dijeliti s ostatkom igrača i raditi na izgradnji gradova, zadržati ih za sebe ili otvoriti trgovinu. Da, ekonomija u Boundlessu je kompletno pokretana igračima, a vi ako želite možete biti moćni tajkun ili aktivni član communityja. Ili se možete “samo” udružiti s ostalim igračima, istraživati planete i braniti ih od različitih neprijatelja. Odluka je na vama.

Boundless od danas možete igrati na PlayStationu 4 u svojevrsnom testiranju, prije nego što igra i službeno ne izađe u utorak 12. 9. Također, igra istog dana i na Steamu izlazi iz early accessa.

https://www.youtube.com/watch?v=oN4-MqUADT8

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano