Vijesti

Call of Duty 2019 vraća se korijenima – igra će imati kampanju, bogati multiplayer i novi co-op

Iznenađenje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako za danas nemamo baš lijepe vijesti iz Acitivisiona zbog svih otkaza u kompaniji, ipak se dogodilo i nešto pozitivno. Novi šef Activisiona potvrdio je da se vraća kampanja za jednog igrača u serijal, ali da će doći i puno novih stvari. 

Infinity Ward?

Iako je Black Ops 4 zabilježio rekordnu prodaju i nije podbacio, a nije imao kampanju, Activision se odlučio na povratak kampanje jer su fanovi jednostavno zahtjevali to. Kampanja je oduvijek bila dio igre, i ponovno se vraća u serijal. Osim nje, dolazi potpuno novi co-op mode, a novi Activision šef obećava do sad najveći i najekspanzivniji multiplayer u serijalu.

Svi vjeruju da novi Call of Duty radi Inifinity Ward. Kao što znate, Activision svake godine rotira svoje studije, a sad je red došao na njih. Inače, rano je za pričati, ali ovo bi mogao biti do sad možda najbitniji Call of Duty ikad. Zašto? Zato što je to zapravo jedini vlastiti IP koji Activision posjeduje. 

Već je poznato da Blizzard u 2019. nema niti jednu veliku igru, stoga je većina resursa (novaca) uložena u novi Call of Duty. Infinity Ward se dokazao davno kakav je majstor, a ako ne odu u futuristički štih mogla bi igra biti pun pogodak. Osim svih standardnih MP modeova, očekujte naravno i BR mode. 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano