Vijesti

Capcom baš razvaljuje horor žanr svakim novim prikazom Resident Evila 2!

Kultna igra!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voljeli ili ne horor žanr svi ste čuli za serijal Resident Evil koji je s nama još od 1996. godine. Do danas naigrali smo se odličnih i manje dobrih igara i nažalost nagledali puno lošijih filmova. Na našu sreću, Capcom se odlučio na remake kultnog Resident Evila 2 koji u ovome modernom ruhu jednostavno izgleda predivno. Ne samo grafički predivno, nego sve radi tako glatko i kretnje su fantastične i fluidne. Modeli likova i neprijatelja su apsolutno predivni (koliko mogu biti predivni za nakaze), a upravo u novom gameplayu vidimo kako izgledaju Lickeri.
 
 
Izgledaju i dalje jednako zastrašujuće i odvratno rekli bismo. Capcom je potvrdio da nećemo u remakeu dobiti nove neprijatelje već će biti svi poznati iz igre koji su bili i u originalu koji je izašao 1998. godine. Za sve vas koji tada niste odigrali igru, a volite horor žanr Resident Evil 2 je zaista obavezno štivo i nema isprike da ne odigrate RE2 remake koji dolazi na PC, PS4 i Xbox One 25.01.2019. 
 
Do BGViX4AAuLjG
Ugodan početak radnog i školskog tjedna uz ovog ljepotana!
 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano