Vijesti

Capcom ima velike planove za starije Dead Rising naslove

Jučerašnji leak o PlayStation 4 verziji za originalni Dead Rising je potvrđen, ali to nije sve što Capcom sprema za desetu godišnjicu serijala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sve ljubitelje zombija imamo dobre vijesti. Capcom je portalu Eurogamer potvrdio da će zaista izdati novu verziju originalnog Dead Risinga za PlayStation 4, ali da će igra dobiti i verzije za Xbox One i PC. Uz to, Capcom priprema i izlazak Dead Risinga 2, kao i spin-off naslova, Dead Rising 2: Off the Record za PlayStation 4 i Xbox One.

Dead Rising 2 i Dead Rising 2: Off the Record su već izašli na PS3 i PC platformama pored Xbox verzija, a čini se da Capcom ne želi ostvariti dogovor o potpunoj ekskluzivnosti za serijal s Microsoftom. Nadolazeći Dead Rising 4 će sigurno izaći i za druge platforme osim Xbox One i Windows 10. PS4 verzija će biti dostupna nakon godinu dana ekskluzivnosti, a igra bi mogla izaći i za Steam. Dead Rising 3 koji je bio originalno Xbox One launch naslov je dobio i PC verziju na Steamu.

Još uvijek nije poznato radi li se o većim remasterima i koliki će trud Capcom uložiti u nove verzije ili se ipak radi o brzinskim portovima za nove platforme. Dead Rising 4 izlazi 6. prosinca ove godine.

 

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano