Vijesti

Capcom priprema Resident Evil 3 Remake najavu?!

Mislim da sigurno možemo reći nakon uspjeha Resident Evil 2 Remake-a kako Capcom planira Resident Evil 3 Remake. Ne samo da planira, nego smo u posljednjih 30 dana dobili iz nekoliko raznih izvora vijesti da kompanija već radi na igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ako ima interesa, napravit ćemo”

A znate i sami da su iz Capcoma rekli da ukoliko igrači pokažu interes i zanimanje za RE3 Remake, da je moguće da će ga napraviti. Igrači su odgovorili Capcomu na sjajan način jer se RE2 Remake prodavao i prodaje kao burek, a pojavile su se i peticije na internetu gdje igrači traže RE3 Remake koji ćemo sasvim sigurno dobiti.

Službeni Capcomov Twitter račun nedvojbeno sugerira najavu jer kad vidite njihova dva posljednja posta, mislimo da je sugeriraju na Nemesisa, a svi znamo tko je navedeni “gospodin.” Naravno da je moguće da se varamo, ali ipak mislimo da Capcom ne sugerira na Mr. X-a već Nemesisa.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano