Vijesti

Crash Team Racing izgleda apsolutno predivno u novom 4K split screen gameplayu

Ovo ćemo igrati godinama!

Teško je dočekati početak ljeta. Ne zbog mora, cura ili ludih provoda, nego zbog činjenice da 21.6. izlazi Crash Team Racing Nitro-Fueled koji u novom gameplayu prikazu jednostavno izgleda predivno. Crash Team Racing jedan je od najočekivanijih remakeova u posljednjih nekoliko godina i igra koja će mlađoj generaciji pokazati što smo mi “stari” igrači igrali na stotine sati. 

Split screen u 4K!

Naravno da i mi koji smo igrali CTR na PlayStationu 1 davne 1999. godine jedva čekamo igrati ovaj novi i potpuno grafički redizajnirani naslov, a igra zaista izgleda predivno. U novom i dugačkom gameplayu, ekipa s PlayStation Access kanala pokazala je konačno kako izgleda split screen u igri. I izgleda predivno. Izgleda kao da ovo nećemo nikad prestat igrati. Uostalom, pogledajte sami.

https://www.youtube.com/watch?v=jBl3GVu8MmM

Dok smo se nekad patili i igrali CTR na ekranima od 40-50cm i još podjeljenih na pola, u današnje vrijeme kad većina ljudi ima velike ekrane i uz ovakav izgled jasno je da će pravi užitak biti igrati CTR u split screenu. Za vas možda koji ne znate što je split screen, to znači da možete s curom, ženom, prijateljem, tetkom i bakom zaigrati iz dnevnog boravka na jednom ekranu u dvoje.

Igra će naravno imati i online komponentu, ali ako nemate PS+ ili Xbox Live Gold, a želite s nekim igrati tu je split screen opcija koja je gotovo izumrla u današnjim igrama, a koju igrači obožavaju. Već vidimo da će novi Crash Team Racing proizvesti doslovno sate i sate zabave, ali da će stvoriti i nove igrače od osoba za koje ne biste nikad pomislili da bi igrali igre.

Uživajte u videeu u kojem možete vidjeti i prekrasnu grafiku igre kroz 3 staze. Ako još nemate ,stignete kupiti novi gamepad do 21.6. kad igra dolazi na PS4, Xbox One i Nintendo Switch. Teško je ovaj video ne pogledati nekoliko puta kako prekrasno izgleda. 

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close