Vijesti

Criterionova nova igra ekstremnih sportova je otkazana

Criterionov novi IP nije ni dobio službeno ime nakon predstavljanja na E3-ju 2014. godine, a sada je projekt otkazan i ekipa pomaže ostalim EA studijima na Star Wars igrama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portal Eurogamer prenosi kako je Criterion prekinuo sa radom na njihovoj novoj igri ekstremnih sportova koju su prikazali na EA konferenciji na E3-ju prije dvije godine, a sada rade kao pomoć ostalim studijima na Star Wars igrama. Znamo koliko je EA-u važna Star Wars licenca kada im praktički svaki studio radi na novom Star Wars naslovu, pa je tako i Criterion morao otkazati svoj projekt.

Criterion pomaže na novom Battlefrontu, za kojeg znamo da razvija Motive u suradnji sa DICE-om, a Criterion je već pomogao na radu na prošlogodišnjoj igri kada su odradili vozni model za speedere za taj naslov. Criterion je pomagao i u Battlefield serijalu, točnije na Hardlineu koji je imao veliki fokus na vozila čiji je vozni model bio dodatno razvijen za singleplayer i multiplayer. Criterion radi i na Battlefront X Wing VR missionu za PlayStation VR koji je prikazan na Sonyjevoj E3 konferenciji. EA je izjavio kako Criterion pored Star Wars projekta eksperimentira i radi na novim idejama za novi IP za EA.

Pogledajte kratki video koji je Criterion prikazao na predstavljanju koncepta igre prije dvije godine:

https://www.youtube.com/watch?v=LwRRpnQGLqM

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano