Vijesti

Crvene kutije se vraćaju! Određeni naslovi će nositi oznaku PlayStation Hits

Za kolekcionare noćna mora, a za ostale prilika za ugrabiti poneku igru koju su propustili tijekom generacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sony je dosada svaki puta za svaku svoju konzolu postupno uvodio jeftinija izdanja određenih hitova. Kada god ste vidjeli cover igre koji dodatni krasi naziv “Platinum”, “Greatest Hits”, “Essential” i slično, znali ste da se radi o reizdanju igre po jeftinijoj cijeni (i ponešto okljaštrenim sadržajem). Ni PlayStation 4 neće biti iznimka pa će tako dobiti lepezu igara pod ne baš maštovitim nazivom – “PlayStation Hits“.

Ne radi se samo o ekskluzivama već o svim odabranim naslovima koji su ispali pravi pravcati hitovi. Na policama ćete ih prepoznati po tome što ispod PS4 logoa leži crvena PlayStation Hits oznaka, a i cijela kutija je crvene umjesto standardne plave boje. Zasad je poznato da će igre koštati 19,99$ za SAD i 19,99 CAD za Kanadu. Na njihova tržišta igre kreću u optjecaj 28.6., a prvi primjerci će na našim tržištima se pojaviti 18.7. po cijeni od 19.99€ odnosno 15,99 funti. Evo koji će sve naslovi biti u ponudi za početak (s vremenom će se lista proširivati za još hitova):

29015765868_3a8b36eb0b_h.jpg

Sony se hvali kako će ovom akcijom biti obziran prema našim novčanicima. Sad koliko će to zbilja biti istina, ovisi od igrača do igrača, s obzirom na to koliko puta su te sve igre bile na akcijama i debelim popustima (u digitalnom obliku). Druga stvar je ta da dobrim njuškanjem po internetima je moguće naći jeftinije regularne verzije nekih od igara i to potpuno novih.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano