Vijesti

Čudo se dogodilo, Steam “ratnici” daju pozitivne ocjene Metro Exodusu!

Puno bure za ništa!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije samo par tjedana svjedočili smo linču Metro serijala od strane Steam “ratnika” koji su bili povrijeđeni jer se Metro Exodus preselio na Epic Games Store. OK, treba biti pošten i reći da je odluka zaista bila dvojbena jer je igra čitavo vrijeme bila na Steamu. Doduše svi koji su prednaručili igru putem Steama i dobili su je tamo, a svi drugi morali su instalirati “zli” Epic Games Store klijent.

Tresla se brda…

I naravno ako ste u svemu ovome bili neutralni, mogli ste iz daljine gledati cijelu nepotrebnu dramu. A drama je bila tako velika da je jedan od developera igre izjavio da idući Metro neće doći na PC ako se nastavi pljuvanje po igri. Svjedočili smo onda izjavama 4A Gamesa i Koch Media o tome tko je donio odluku da se Metro prebaci na Epic Games Store. 

U cijeloj drami najdeblji kraj su izvukle prve dvije Metro igre koje su bile odlične. Ljuti Steam pobornici su doslovno ostavili na tisuće loših komentara o igrama koje to nisu zaslužile. Slična sudbina očekivala se i s Exodusom, ali dogodilo se čudo. Ako odete na Steam, pronaći ćete na tisuće pozitivnih komentara o igri.

metro steam reviews 1160105

Ovo nam je definitivno drago vidjeti i čuti jer igra je zaslužila. Ne samo igra, nego čitav 4A Games koji je ponovno napravio čudo od igre. Čak su i naši redakcijski Steam ljubitelji popustili i uživaju u igru. Jedan od njih je čak recenzirao igru (doduše na PlayStationu 4) i dao je Exodusu velikih 88/100.

Nakon određenog vremena i s pristojnim odmakom, shvatite da je cijela ona “halabuka” bila uzaludna i nepotrebna. Igrajte Metro Exodus. Igra je fantastična na Steamu, Epicu, Xbox One i PS4 konzolama (svim verzijama).

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano