Vijesti

Cuphead i Divinity: Original Sin 2 su svaki prešli milijun prodanih primjeraka

Bilo je pitanje vremena kada će obje igre preći milijun prodanih primjeraka, a kako se ne radi o AAA naslovima, razlog za slavlje je time veći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna opisana kao Dark Souls 2D platformera sa teškim boss borbama, a druga okarakterizirana kao ponajbolji klasični RPG u posljednjih XY godina dominiraju tržištem videoigara. Larian i Studio MDHR imaju razloga za slavlje jer su igrači prepoznali ono što su ta dva studija hjteli prenijeti igračima. Želimo im još inimalno toliko rpodanih primjeraka i uspješnih projekata u nadolazećim godinama!

Divinity_2_million_copy_Meme.png

Da se radi o izvrsnim igrama, govore i Metacritic ocjene gdje Cuphead kotira sa ocjenom 87-88 a Divinity: Original Sin 2 sa visokih 93. Zašto toliko visoko? Pročitajte samo našu recenziju i uvjerite se zašto. Kod Cupheada ipak pripremite živce jer ćete poginuti puno puta. Baš kao u Souls serijalu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano