Vijesti

Cuphead je odvalio 2 milijuna prodanih primjeraka

“Tko bi rekao čuda da se dese?” – Halid Bešlić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se kako je trud razvojnog tima Studio MDHR urodio višestrukim plodovima. Igra koja je prikazana kao svojevrsno kockanje programera se isplatila čim se prodala u ogromnih 2 milijuna primjeraka. Dakako, bilo je tu agresivnog marketinga ove godine. Svi su bili upoznati sa 2D platformerom napravljenim u maniri pradavnih animiranih filmova 30-ih godina prošlog stoljeća gdje 2 šalice trčkaraju i pucaju u sve što se kreće. i naravno padale su brojne usporedbe s Dark Soulsom zbog težine igre.

https://www.youtube.com/watch?v=sZASuvuccDE

To je bilo više nego dovoljno da igrači prigrle Cuphead i nagrade Studio MDHR za njihov trud ogromnim brojem prodanih primjeraka. Pa kad je 2 milijuna tako brzo dosegnuto, možemo li predvidjeti još jedan milijun do proljeća iduće godine? U svakom slučaju želimo Studiu MDHR puno uspjeha te da na krilima ovog naprave koji nastavak ili novi uspješan IP. Zaslužili su.

https://www.youtube.com/watch?v=NN-9SQXoi50

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano