Vijesti

Da je PlayStation 5 jako blizu otkrio je Infinity Ward – developer nove Call of Duty igre

Postavlja se još samo jedno pitanje. Novi PlayStation i Xbox stižu krajem ove godine ili početkom iduće?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već smo u nekoliko navrata pisali kako na novoj Call of Duty igri koju ćemo igrati na jesen radi Infinity Ward, pioniri serijala, dok različiti izvori javljaju kako se vraća Modern Warfare podserijal u svojem četvrtom izdanju. Poučeni iskustvom iz prošlih godina ovo je vjerojatno gotova stvar, međutim, to nije tema ovog teksta.

Naime, ekipa s interneta je u gomili oglasa za zapošljavanje koje je Infinity Ward objavio pronašla i jednog u kojoj traže osobu koja će im pomoći “u usmjeravanju prema vizualima koje može postići next-gen konzola.” Jedan drugi oglas poziva ljude da dođu raditi na “najuzudljivijoj i još nenajavljenoj igri za platforme nove generacije.”

Sasvim je jasno i nedvosmisleno – novi Call of Duty ćemo igrati na PlayStationu 4, Xboxu One, vjerojatno i na PC-ju, ali i na novim konzolama nove generacije – PlayStationu i Xboxu (kako ga god nazvali). Pitanje je samo hoćemo li na novoj generaciji konzola novi Call of Duty igrati već na jesen, ili pak negdje na početku 2020. godine. Kako bilo, čeka nas iznimno uzbudljiva i nepredvidljiva 2019. godina.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano