Vijesti

Danas izlazi besplatna battle royale igra koja donosi 1000 (!) igrača na mapi

Ivan i 1000 momaka!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znamo svi da vi volite kad mi pišemo o battle royale žanru, a najviše volite kad možete besplatno igrati. Ako volite jednu od ove dvije stvari onda vam moramo reći da je danas baš vaš sretan dan. Danas izlazi (za jedno 3 sata od vremena pisanja teksta) Mortal Royale. Igra je to koja donosi čak 1000 igrača na jednoj mapi koji se bore za pobjedu. Da, čak 1000! Ne znamo kako će to funkcionirati, ali znamo ako se ne skupi 1000 igrača da ćete svakako moći zaigrati, samo što se u tome slučaju automatski smanjuje mapa, loot i količina oružja. 

https://www.youtube.com/watch?v=l31YqYKgR9o

Mapa je velika čak 64km2, a developeri Star Vault AB obećavaju duboki sustav borbe, na stotine različitog naoružanja, 21 armor set od kojeg svaki ima 10 zasebnih komada, preko 60 čarolija u igri kao i bogatu kustomizaciju likova. Kao što iz trailera vidite nije riječ o modernoj pucačini, nego battle royale igri koja fokus stavlja na borbu s hladnim oružjima i magijom. Igra je besplatna za igranje, a sve što vam treba je Steam račun. Igra je “Early access” naslov. Oko 18 sati moći ćete preuzeti igru i krenuti po pobjedu. Link za skidanje igre! Pri tome ne trebate brinuti za jačinu konfiguracije jer gotovo svi će moći ovo pokrenuti. Igra izgleda dosta ružnjikavo, ali ne možemo dobiti sve. 

dsdsdsdsdsdsdsds

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano