Vijesti

PlayStation 4 danas slavi svoj 5. rođendan, a Sony nam je “poklonio” impresivne brojke

Na današnji dan, prije 5 godina izašao je PlayStation 4! Nije znao hodati tada, a uskoro će postati druga najprodavanija konzola ikada!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I autor ovoga teksta sjeća se kada je došao PlayStation 4 u Hrvatsku. Iako stari konj (tada sam imao 28 godina), veselio sam se toj kutiji više nego dijete. Cijenio sam tu kutiju više nego djeca igračke jer sam sve sam zaradio, a uz PlayStation sam od malih nogu. Došao sam doma s posla, dočekao 16 sati, sjeo i gledao kutiju. Bio sam među prvima koji sam spojio konzolu i pokrenuo tada Killzone: Shadow Fall. Grafici se nisam mogao načuditi. Čovjek od 28 godina sretan je bio više od djeteta. Pet godina kasnije, autor nije napredovao u životu. Naprotiv, nazadovao je. Zato je njegov PlayStation 4 narastao u Pro model, a bilo koji model imali u ovih 5 godina PlayStation je od Killzonea došao do Spider-Mana, God of Wara ili jednog Horizon Zero Dawna.

81LHbS62xZL. SL1500

Ovako je sve počelo prije 5 godina. Moja prva slika koju sam napravio na PS4

Danas je PlayStation 4 u samo 5 godina naučio sve. Ne da zna hodati, pričati, jesti, ići na WC – zna sve. Toliko je uspio u samo 5 godina postojanja da će vrlo brzo biti druga najprodavanija konzola svih vremena. U ovih 5 godina druženja pružio je na tisuće sati zabave, sreće ponekada i ljutnje. Zna se nekada i njegov mlađi brat zvani Pro glasati tako glasno kao beba kojoj niste dali odmah bočicu, ali kada vidite koliko vam ta beba pruža zabave sve joj oprostite. Svjedoci smo da “stari”, dobri PlayStation 4 će kroz godinu-dvije dobiti brata na kojemu radi hrpa ljudi. Brat je negdje već u razvoju, a dok on ne dođe “stari” i dobri PlayStation 4 nije rekao svoje posljednje zbogom.

Kratos 1

Sony i ja. Odnos koji traje desetljećima

Kažu da labuđi pjev uvijek dolazi na kraju. Iako, znamo da će mnogi tek ovaj Crni Petak dobiti PS4 po prvi puta, a neki neće još par godina, mi okorjeli igrači mislimo da nam PS4 nije dao još uvijek svoj zadnji poklon. Taj poklon se zove The Last of Us II – igra koja će zaključiti jedno veliko razdoblje i početak mlađeg brata kroz koji mjesec ili godinu dana.

Impresivna statistika je Sonyjev poklon nama?

OK, Sony pa možemo dobiti nekakvu temu barem? Šalimo se. Ne treba nam ništa. Vidjet ćete sliku koju je Sony podijelio, a na slici kaže da je PS4 za sada prodan u više od 86 milijuna primjeraka. Dakle, svaki stanovnik Hrvatske ima 20 PlayStation 4 konzola kod sebe. Prodano je gotovo 778 milijuna igara. Call of Duty i dalje je najprodavaniji serijal baš kao i crni DualShock 4. Uostalom pogledajte sliku.

 

30946310447 6e7a777441 k

Što možemo reći drugo, nego da svima vama koji niste u mogućnosti kupiti još PlayStation 4 konzolu želimo da budete u mogućnosti ili da ćete PlayStation 4 dobiti kao poklon. Nama je PlayStation 4 pružio i pružat će i dalje sate i sate zabave, smijeha i katkad živciranja. Sretan ti rođendan, PlayStationu četvrti. Ostani uvijek bez kvarova i dobre duše.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano