Vijesti

Danas u Fortnite Battle Royale stiže nadogradnja koja će promijeniti sve

Nova nadogradnja stiže samo tjedan dana nakon prošle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Epicov stroj se ponovno zakuhtao, pa smo sada u ritmu jedne nadogradnje tjedno! Prošli tjedan u igru je stigla jedna od najvećih nadogradnji dosad, dobili smo tako novi grad i brojne promjene na mapi, koje su, prema nama, jako dobro pogođene.

Ovaj tjedan, odnosno danas, dolazi nova nadogradnja koja će ispraviti neke od nedostataka i donijeti novi item u igru. Znate one debilne američke teen filmove kad se djeca okupe na razuzdanom partiju, polugola djevojka leži na stolu, dok dvojica krkana drže bačvu piva iznad nje? Ona sirota mora sve “eksati”, dok pijani ostatak ekipe se dere: “Chug, chug, chug, chug!” Upravo je to motiviralo ekipu iz Epica pa nam ovaj tjedan donose novi legendary item – Chug Jug.

Direktno iz američkih filmova, stiže da nas zadovolji

Chug Jug je bačvica napitka koji će nam unutar 15 sekunda konzumiranja povisiti health i shield na 100% razine. Kao i sve druge legendarne, odnosno narančaste predmete, tako će i ovaj biti teško naći na mapi, međutim, onaj sretnik koji naiđe na njega imati će ogromnu prednost nad ostalim igračima. Tako sam uvjeren, kao što sam napisao u naslovu, da će ovaj predmet promijeniti mnoge taktike i direktno utjecati na način na koji igramo igru. Bilo da ga koristimo, ili se borimo protiv onoga tko ga koristi.

chug.jpg

Chug Juh, odnosno gamechanger!

Od ostalih novosti valja napomenuti i konačnu mogućnost ukidanja automatskog ciljanja na konzolama. Konačno, tu je i autorun mod kojeg se na PC uključi s “NumLock” tipkom, dok je na konzolama dovoljno dva puta kliknuti lijevi stick.

Upravo u trenutku pisanja ove vijesti, dakle oko 17 sati, serveri su ugašeni i pripremaju se za novu nadogradnju. Podizanje servera se očekuje svakog trenutka.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano