Vijesti

Danas započinje Battleborn otvoreno beta testiranje

Dobili smo i novi trailer koji bi nas trebao upoznati sa svim herojima u igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što smo i najavili, danas započinje Battleborn otvoreno beta testiranje za PS4 igrače, dok na PC-ju i Xbox One kreće 13.4. Igru već možete preuzeti s PlayStation Storea ovdje, a napominjemo da će biti moguće igrati od 19 sati. Testiranje traje sve do 18.4., tako da imamo pregršt vremena za odlučiti o kupnji igre, koja bi u punom izdanju trebala izaći 5.3. Battleborn je MOBA (multiplayer online battle arena) pucačina iz prvog lica MOBA, ili kako ga mi volimo nazivati – Borderlands MOBA, gdje ćemo se kooperativno s još četiri igraća boriti kroz punu kampanju.

battleborn_gameplay.jpg

Beta testiranje sadržavati će tri glavne misije i tri kompetitivna moda. Isto tako, moći ćemo isprobati svih 25 heroja, a možete ih i sve upoznati u simpatičnom traileru koji je stigao danas Trailer će vas pokušati regrutirati u svoj savez, oformljen kako bi se suprostavili Varelsima, frakciji koja je uništila sve zvijezde u svemiru osim jedne koju pokušavamo spasiti.

https://www.youtube.com/watch?v=unMVMsRNxbA

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano