Vijesti

Datum izlaska Cyberpunka 2077 sve je bliže?

Nekad nam se čini da je Cyberpunk 2077 iza vrata. Osobno, sve sam sigurniji da igra dolazi do kraja ove godine jer ekipa CDPR-a dolazi na E3 i jasno je da će pokazati igru, ali objaviti i datum izlaska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim, ako datum izlaska ne dobijemo ranije jer CDPR je stavio oglas za novo radno mjesto, a to je “Release Manager.” Novi zaposlenik biti će zadužen za cjelokupnu komunikaciju s dioničarima, dućanima, igračima i svim drugim uključenim stranama u ovako opsežnom procesu. Oglas je objavljen ovdje.

Posao se odnosi na sve sadašnje i buduće igre koje će doći. Inače, ako niste znali, CDPR je na sastanku s dioničarima naveo da je razvoj igre pri kraju što sve skupa upućuje na to da je Cyberpunk igra koja dolazi ove godine.

Poljaci oduvijek tvrde da će igra izaći onda kad je spremna, a sve se više čini da je taj trenutak uskoro. Moja pretpostavka je listopad/studeni ove godine. I očekujte da će biti multigeneracijska igra. Za stare i nove konzole, i naravno PC.

I ne brinite, neće biti Epic Games Store ekskluziva.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano