Vijesti

Days Gone ima jedinstvenu i do sada neviđenu simulaciju vremenskih ne(prilika) u igrama

Barem na konzolama. Ne znamo zašto više ovo nisu spominjali ljudi iz Sonyja i Bend Studia, ali kad vidite u realnom vremenu simulaciju snijega kako pada po okolini i objektima, oduševit će vas demonstracija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je baš kao u “stvarnom” životu gdje s vremenom debljina snijega se povećava u realnom vremenu. Dakle, nije da odjednom napada metar snijega i to je to. Ili da ste odjednom došli na snježni dio mape, a 3 metra dalje Sunce “piči.”

Ne samo to, nego je potvrđeno da će snijeg i vremenske nepogode utjecati na ponašanje i vozni model motora, kao i čitavi svijet igre. Ovo gore što vidite je neslužbeni video nekoga tko već igra igru, a ako želite pogledati i pobliže upoznati Bend Studio, Sony je objavio novi službeni video koji govori više o razvoju same igre.

Days Gone studio trenutno broji preko 130 članova, a na igri su radili i rade i dalje developeri iz drugih PlayStation studija koji su pomogli dovršiti igru.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano