Vijesti

Dead Rising remasteri dobili datume izlaska

Capcom nam donosi svoje popularne zombie igre samostalno ili u paketu u rujnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Japanski izdavač nam za 10. godišnjicu serijala donosi remastere svojih popularnih Dead Rising igara pa će tako igrači na konzolama moći u rujnu zaigrati najnovije verzije čak tri Dead Rising igara dok će PC igrači dobiti samo prvu budući da je Capcom već izbacio PC portove za Dead Rising 2 i Off The Record spin-off.

Sve igre će biti dostupne kao samostalan naslov i moći će se zaigrati 13. rujna. Ako želite Dead Rising, Dead Rising 2 i Dead Rising 2: Off the record u kompletu, onda ćete moći kupiti i Triple Pack po cijeni od 60$. Svaka igra će koštati po 19.99€ ili $19.99. Capcom je pripremio i posebnu ponudu za pre-order Triple Packa po $49.99. PC igrači će po prvi puta dobiti originalni naslov, o čemu smo danas već pisali ovdje.

Ovi krvavi zombie sandbox naslovi će se na PlayStationu 4 i Xbox One vrititi u nativnoj rezoluciji od 1080p, a ciljani frame-rate je 60 FPS-a. Developer za prvi Dead Rising je poljski QLOC koji se već predstavio sa remasterom DmC: Devil May Cry za PS4 i Xbox One, a nastavak i spin-off su portali Mercenary Technologies koji su već radili na PlayStation 4 verzije God of Wara 3 i na PC portu za Resident Evil 5.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano